Остави печат, не траг!

 

КАМПАЊА ,,ОСТАВИ ПЕЧАТ, НЕ ТРАГ’’ - оснивамо научни центар за старе сорте!

Заштита и очување животне средине један је од највећих изазова модерног друштва, како на глобалном, тако и на локалном нивоу. Драго нам је да смо део другог таласа кампање, који је покренут од стране бренда Head&Shoulders и нашег удружења, уз подршку ДМ дрогерија.  

Подршку кампањи можете дати куповином Head&Shoulders производа у свим малопродајним објектима ДМ дрогерија широм Србије, током августа месеца. Део новца од сваког купљеног производа биће одвојен за отварање научног центра, до укупног износа од 10.000 УСД.

Светски познати бренд Head&Shoulders у сегмент одрживости улази након што је почео да користи амбалажу која је 100% рециклабилна и направљена од 40% рециклираних материјала.

Веома смо захвални што су Head&Shoulders и ДМ дрогерије, као друштвено одговорне компаније, подржале ову иницијативу. Даћемо све од себе да очувамо богатство укуса природе, те смо сигурни да ће научни центар дати сјајне резултате у наредним годинама.

 

 

 

 

Основана локална банка семена

 

Локална банка семена је основана 2019. године у склопу секције Чувари семена. Еколошки покрет „Оквир живота“ координише активности банке семена, која је конципирана као „жива“ банка семена, односно, чији рад се базира на in situ конзервационим принципима. За успешност рада банке семена је кључно укључивање локалне заједнице, у којој су од посебног значаја мала пољопривредна газдинства.

 

Опширније: Основана локална банка семена

Joomla templates by a4joomla

Дизајн Воја & Ивана